Wanneer

  • za 22 december 2018
    van 20.00u tot 20.45u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Parking Hondsmarkt
adres
Hondsmarkt2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!
Een magische vuurperformance voor iedereen! Bij valavond steken we de vuren aan en nodigen we je uit op een eigenzinnig vuurspektakel in openlucht. Met Incontri#2, Italiaans voor ontmoetingen, vertellen we je een klein verhaal vol sterke beelden dat je doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker…

Het verhaal

Diep in het bos ligt er een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. En in dat licht en vuur de momenten die het leven vormgeven.

Diep in het bos drie deuren: Achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden Poppen, wielen, tafels, zandlopers, bedden, ramen, vleugels, waaiers, trappen… het vuur tekent ze voor jou in het donker.
 
Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

De voorstelling duurt 45 minuten. Voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Bron: UiTinVlaanderen.be